Søndag 25.november 

Det blåser godt i Bodøbyen. Her er juletreet som ble satt opp i Rensåsen før helga. Tok dette bildet på morgenturen på fredagen. Det knaket godt der det var blåst på skeive Vill

I dag ligger juletreet og venter på at det skal bli mandag sånn at det kommer noen som kan hjelpe det opp igjen {#smileys123.tonqueout}

Dagens oppdateringer har jeg gjort på mobilen. Det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle få til. Håper at pc'n kommer hjem en av dagene i  fin form Kul

Lørdag 24.november

Da har vi overlevd Black Friday og i stedet for å kjøpe noe jeg ikke trengte, så ga jeg heller litt penger til UNISEF Norge som hadde en innsamlingsaksjon på nettet for barna i Jemen. I dag ser jeg at det er kommet inn over 3 millioner kroner og det rekker til 15.000 sultkatastrofepakker. 

UNISEF Norge skriver at de har UNICEF-folk i landet, og allerede en del forsyninger. Men de trenger mer, og situasjonen har vært vanskelig. Spesielt med tanke på havnebyen Hodeida, der mange av forsyningene pleide å komme inn med båt - men i det siste har de vært kamper rundt denne byen. 
Frem til nå har forsyninger blitt flydd inn, men akkurat nå har FN tilbudt seg å beskytte havnebyen Hodeida! Det lover godt for levering av blant annet flere sultkatastrofepakker! 

Ja, det er lov å håpe at hjelpen kommer fram Smiler

Her er kalenderbildet som jeg har på kalenderen min på veggen. Dette er NORD UCh Cascilius Anya Made Amazing da hun var 4,5 måneder gammel. En vakker Guri-datter som er veldig lik sin mamma Hjerte

Fredag 23.november

Dagen i går ble brukt til å puste etter husmorferien. Pc'n min er ikke helt perfekt enda, og mens jeg venter på det, så er det bare å ta seg en pinne sier Guri Malla.
Denne pinnen fant hun på Røros da hun var 5 måneder gammel
 {#smileys123.tonqueout}

Onsdag 21.november

I går gikk Guri Malla og jeg en tur til kontoret til Norsk Kennel Klub for å besøke Laila som registrerer norsk buhund. Det er bestandig hyggelig å treffe Laila og det blir mye buhundprat. Da vi skulle gå hjem tok jeg bilde av Guri Malla i resepsjonen. Der er alt som selges i nettbutikken utstilt og mye av det de har finnes også på NKK-utstillingene rundt om i landet. 

I kveld reiser vi hjem med det siste flyet som går til Bodø fra Gardermoen. Det blir litt godt å komme hjem igjen til den lille banditten og egen seng, men det har vært en superherlig husmorferie og det hadde ikke gjort noe om den varte en uke til Ha ha

Guri Malla syntes det var flaut og måtte ta en felles sitt med tøyhunden Blinker

Mandag 19.november

Da var ei kjempelang utstillingshelg over for Guri Malla og meg Smiler stort

På fredagen stod vi opp klokken 5 om morgenen for å slippe køkjøring til Lillestrøm. Guri skulle ikke inn i ringen før klokken 13, men reisefølget mitt skulle inn i ringen klokken 8. Med over 6000 påmeldte på fredagen ble det mye forsinkelser. Ringene var små og det var trangt i hallen. Men det var veldig trivelig å være der og timene gikk veldig fort i godt selskap. 

Guri var den eneste veteranen som var påmeldt av de 12 buhundene som møtte opp. Hun fikk en kjempefin kritikk: Utmerket type, 9 år veteran i super kondisjon, vakkert hode, godt pigment, korrekt bitt, godt forbryst, god kropp, god muskelatur, god benstamme, meget gode rasetypiske bevegelser , god pels. Hun fikk tittelen Nordisk Veteranvinner 2018, hun fikk også reserve nordic cert og ble til slutt andre beste tispe og BIR-veteran.

Egentlig så skulle jeg ha deltatt i konkurransen om Best in Show-veteran, men jeg valgte å bli med i bilen hjem kl 16 i stedet for å vente til utstillingen var ferdig og så ta toget hjemover. Det er jeg veldig glad for, siden finalen gikk etter klokken 21. 

På lørdagen sov vi litt lengre og stod ikke opp før klokken 6.30. Denne dagen var det bedre plass og tidsskjemaene ble holdt. Dette fordi halvparten av rasene fra fredagen skulle bedømmes på søndag. 

Igjen ble det flott kritikk på Guri: Velbygget tispe med vakkert hode og utrykk, meget bra hals, sterk rygglinje, velplassert hale, utmerket kropp, bra vinkler og benstamme, fine labber, meget bra bevegelser. Hun fikk tittelen Norsk Veteranvinner 2018, ble andre beste tispe og BIR-veteran.

Også denne dagen valgte jeg å bli med hjem etter bedømmelsen. For å være helt ærlig, så hadde jeg ikke orket å gå et eneste skritt mer. Det var en nytelse å sette seg i bilen og da finalene gikk hadde jeg allerede hatt et par timer i sofakroken. 

Her sitter Nordisk Veteranvinner 2018 og venter på å komme inn i ringen på Norsk Vinner Kul

På søndagen brukte vi det meste av formiddagen på å sløve i sofakroken. Det var en sliten buhundeier som lå der sammen med ei selskapssyk Guri Malla Hjerte

Vi kunne ikke sløve hele søndagen, så da ble det en lang tur i marka på over en time. Guri Malla fikk springe løs halvparten av tiden. Da vi så ferske spor etter elg kom bandet på.

Her står vi og nyter de vakre fargene på himmelen etter at sola gikk ned. Vi hadde kjentfolk med på turen, så vi fant veien tilbake til der bilen stod parkert Whow

I dag er det 28 år siden Erik sin første buhund Tina Turner ble født. 

Se på siden MIMRESIDE OM TINA Hjerte