14. des, 2016

Det blir en spennende tid for valpene etter Guri Malla og Junior.

I fjor var de i valpekassa da det var jul og nyttår. I år skal de oppleve jula for første gang og jeg er helt sikker på at det kommer til å ligge minst en gave under juletreet til dem. Mine banditter får en pakke med et griseøre og ei wienerpølse i, og så får de pakke opp først. Etter at pølsa er slukt ned, så koser de seg med griseøret i lange tider. 

Det samme gjelder på nyttårsaften. Da blir det servert et skikkelig saftig kjøttbein like før rakettene blir skutt opp og da har de noe å holde på med når det smeller som verst. Nå er jo mine så pass gamle at de ikke bryr seg om rakettene, men når man bare er 1 år gammel og skal oppleve dette for første gang, så gjelder det å ta det med ro. Mine er bestandig innendørs på nyttårsaften. Jeg passer på å gå en lang tur med dem midt på dagen. Og så blir det småturer i nabolaget før det hele starter. Jeg har på musikk eller tv, sånn at lydene utenfra ikke blir så dominerende. Og så får de en siste luftetur når jeg er helt sikker på at det ikke skytes opp flere raketter.

Her kommer et par bilder av Bilbo Made Brave. Han sitter og venter på at julenissen skal komme med et digert kjøttbein ❤