6. nov, 2016

På lørdagen var Ninja på sin første utstilling i Danmark.

Hun slo like godt ut alle buhundene og ble best i rasen. I tillegg fikk hun to titler, Dansk Juniorvinner 2016 og Dansk vinner 2016. Fin kritikk fikk hun også:

Kritik til hund DK03810/2016 05.11.2016: Excellent typ och balans. Vælformat huvud som kunde ha mer volym, feminint uttryck. Bra hals och øverlinje. Vælkroppad och samlad før åldern. Vælvinklad. Bra pæls. Fria stabila rørelser.

I dag syntes Ninja at det holdt lenge med de titlene hun hadde fått og hun var trøtt og sliten etter en lang dag på utstilling dagen før. Hun fikk en veldig bra kritkk, "Mycke tiltalende tik av utmærket type, vackert huved i profil.", men hadde ikke lyst til at dommeren skulle se på tennene hennes. Og da fikk hun KIP som betyr at hun ikke kan bli bedømt. Personlig så synes jeg at når en hund ikke vil la dommeren se på tennene, så bør eier få lov til å sette seg ned sammen med hunden og hjelpe til når det er snakk om en så ung hund. Men denne dommeren ville ikke det. 

Her poserer Ninja med sine flotte rosetter og jeg synes hun var kjempeflink. Det er ikke bare bare å debutere på en stor innendørs utstilling med over 6000 påmeldte hunder. Gratulerer til både Ninja Made Nice og eiere Susanne og Arne