20. aug, 2016

Buhundens nasjonaldag ble en kjempefin dag

der det var 60 påmeldte buhunder og ikke minst alle de flotte eierne. Trude som eier Rocky kom og plukket meg opp i Nannestad kl 7 om morgenen. Lenge leve galskapen tenkte jeg. Men har man sagt A, så må man jo si B også. Jeg hadde nok trengt minst et par timer til under dyna.

Hannhundene ble dømt først fordi en av valpene som skulle delta var ikke kommet fram enda. Det var positivt for Rocky som fikk tid til å sjekke omgivelsene og ikke minst få en omgang med lånt kam (takk Gunn for lånet)! Rocky holder på å miste pelsen sin, men heldigvis hadde han nok igjen til å imponere dommeren. 
Han vant over alle valpene og det var absolutt vel fortjent. Han er bare lekker synes oppdretteren ❤

På kritikken stod det: Velbalansert valp. Prima hode og uttrykk med vakre øyne. Utmerket hals, stram rygg, korrekt hale. Godt utviklet brystkasse for alder. God benstamme. Effektive bevegelser. Prima pels. Meget tiltalende temperament.

BEST IN SHOW-VALP 😀

Ikke verdens beste bilde av Rocky Made Romantic (litt lang i tunga etter å ha sprunget flere runder i ringen i det vakre været), men både dommer Christen Lang og eier Trude var da søte nok 🤩