10. feb, 2016

I går var det ei uke siden jeg var på Gardermoen

for å levere de seks siste valpene etter Guri Malla og Junior. Det ble litt av en triller. I ettertid er jeg overlykkelig for at jeg bestemte meg for en lengre stopp i Bodø. Både for at valpene skulle få et pusterom, men også fordi det var flere som hadde lyst til å hilse på dem før jeg reiste videre.

Flybillett til meg og valpene var i boks allerede i desember og jeg hadde fått bekreftelse på mail om at jeg hadde fått plass til valpene. Da jeg kom på flyplassen på Leknes med de to flykassene med tre valper i hver, så fikk jeg beskjed om at NEI, det er IKKE tillatt å ha mer enn ei flykasse på Widerøe! Ikke nyttet det å fortelle at jeg skulle levere seks valper på Gardermoen som skulle reise videre samme kveld. Ikke var det lov å ha seks valper i ei kasse sånn at jeg kom meg til Bodø. SAS har plass til 4 flykasser på hvert fly. 

Jeg har vel aldri vært så fortvilet på en flyplass i hele mitt liv. Heldigvis så prøvde de det beste de kunne for å hjelpe meg. Siden jeg hadde en supportergjeng som stod og ventet på meg i Bodø, fikk jeg lov til å sende den ene flykassa med det flyet jeg egentlig skulle reise med. Jeg rakk så vidt å tape fast matskål og mat til valpene før de ble kjørt ut til flyet. I Bodø stod Carina, Ernst, Unni, Arne-Kjell, Siv, Flemming, Ronja og Stian og tok imot Bilbo, Bobbo og Rocky. Så de fikk i det minste spise lunch i Bodø.

Jeg stod igjen med Dufino, Ninja og Zorro og de fikk servert lunchen sin på Leknes. Jeg og valpene fikk plass på det neste flyet som gikk til Bodø. Da jeg kom dit hadde de på Leknes ringt til flyplassen. Der stod det ei trivelig dame og hun sprang inn i bagasjehallen og hentet flykassa med valpene sånn at de kunne få strekke på beina og bli luftet før neste flytur. Jeg prøvde så godt jeg kunne å ha begge beina på bakken samtidig og det gikk bra med tanke på alle de gode hjelperne jeg hadde på flyplassen. 

Valpene ble satt inn i flykassene igjen og jeg sprang det beste jeg kunne og var den siste som gikk ombord på flyet til Gardermoen. Når jeg reiser med hund spør jeg bestandig om hunden er lastet inn. Denne gangen var jeg så sliten at jeg bare satt meg ned i setet. Min nevø Ørjan var med på flyet sammen med samboer Renate og lille Sander. Renate hadde fått med seg at valpene var med og jeg kunne puste ut. 

Da vi landet på Gardermoen kom bagasjen på bandene nesten med en gang. Det tok litt tid før valpene kom og da var Ørjan, Renate og Sander så søte at de ventet sammen med meg. Og hjalp til med å trille ut den ene flykassa til alle mine søte valpekjøpere som stod og ventet på akkurat sin valp ❤

Her har vi landet på Gardermoen og Arne hjalp til med den ene tralla. Og jeg er overlykkelig over at alt gikk bra til slutt 😀