9. feb, 2016

En liten rapport om Dufino:

 

Dufino har funnet seg veldig godt tilrette hos oss i Bergen. Rolig og harmonisk. Har sovet på gjestemadrassen sammen med Øystein hver kveld. Nå blir det litt strengere med overnatting alene i gangen på egen seng med mammapleddet og med alle lekene i rimelig nærhet. Dufino har vært med på korte spaserturer i nabolaget, og har sjarmert de nærmeste naboene i senk, og mer skal det bli.

 

Når dette skrives ligger vesle Dufino i en god kveil på Øysteins skrivebord, som nettopp er ryddet for masse papirer etc. etc..

 

Håpet er at vi skal finne en vital ledning som hører til det moderne kameraet, som gjør at vi kan overføre bilder til PCen og videre til det berømte internettet. Vi jobber med saken , men vi er ikke i mål med dette søndagsprosjektet, ennå...

 

Dufino har sovnet ved tastaturet, men det har ikke Øystein, ennå. Enn så lenge, Dufino og resten av familien har det fint.

 

Foreløpig masse hilsen fra Dufino og Øystein og resten av familien.

 

Førøvrig er det ikke bare idyll med små rampejenter i huset. Morsomt å prøve 45 grader på stuegardinene, flytte litt på noen sko og sjekke ut noen ledninger. Det høres ut som at det er en ekte buhundjente som har flyttet inn i huset. Og så er hun utrolig søt til å være så rampete Hjerte

Dette er min egen storebror Eivind sier Dufino og han er bare min Hjerte