7. feb, 2016

Jeg har bedt om å få en tilbakemelding

fra mine valpekjøpere om hvordan det har gått de første dagene. Den første mailen med bilder kom fra Susanne og Arne i Danmark som har Ninja:

De sidste to år har vi holdt øje med hvalpelister i Danmark, Norge og Sverige, for at finde vores kommende agility- og lydighedsbuhund. Vi har været skrevet op ved flere kuld, men hver gang er der gået noget galt, så der ikke lige var en hvalp til os 😥
Endelig lykkedes det at finde et kuld, hvor der kunne blive en tævehvalp til os. Så gik der 8 lange uger, hvor vi dagligt var inde på Cascilius hjemmesiden for at læse om hvalpene og kigge på skønne billeder.
Vi bad Bjørg om at vælge en aktiv hvalp til os. Nu har vi lært Ninja at kende, og ja, hun har fuld fart på 🤪
Turen hjem fra Oslo til Billund gik fint. Ninja protesterede højlydt, når hun skulle være i tranportkassen, så det meste af turen lå hun hos Arne og sov. Da vi kom hjem blev hun præsenteret for vores to sorte buhunde (Anti på 11 1/2 år og Tesla på 6 år). De accepterede hende med det samme, men der gik nogle dage før de tillod, at hun lagde sig tæt på dem i hundesengene. De er stadigvæk ikke begyndt at lege med hende, men hun ser ud til at være godt tilfreds med bare at gå rundt sammen med dem og udforske verden.
De første to dage prøvede vi på at give Ninja ro og tryghed nok til, at hun kunne få al stressen fra flyveturene og adskillelsen fra mor og søskende ud af kroppen. Så der sad vi meget sammen med hende på gulvet og hun sov tæt op ad os om natten. Det vil vi sådan set stadigvæk gerne, men nu har Ninja ikke længere tid til det 😋 
Hun blev lynhurtigt tryg ved huset og haven, så efter 3 dage kom hun også med i stalden og på marken, hvor hun hilste på vores får.

Her sitter den danske buhundflokken, 
fra venstre sitter Anti, så Tesla og så lille Ninja