Trollheimens JR Made For Cascilius, er den første buhundvalpen som er eksportert til Norge fra USA. Han ble født på selveste 17.mai og var en veldig lovende valp med dobbelkrøll på halen, beveger seg som en drøm og ikke minst, han har verdens beste mentalitet.

Jeg er utrolig takknemmelig for at vi fikk lov til å kjøpe Junior av oppdretter Else Turner ❤

Junior som han heter til daglig, kjøpte jeg sammen med min gode venn Ernst Jakobsen. Junior bor sammen med Ernst, hans kone Vera pluss barnebarnet Team Buhunds Milde Moses fra Danmark. Ernst fikk sin første buhund fra meg i 1987 og siden den gangen har vi hatt et kjempeflott samarbeide om rasen.

Junior var på sin første utstilling da han var 13 måneder gammel. Kritikken lød: Utmerket hode. Bra hals og forbryst. Utmerket pigment. Prima hale. Passe lang kropp. Normalt vinklet og gode labber. Paralelle stabile bevegelser. God pelsstruktur. Prima temperament.

 

Etter en liten tur til Sverige og Finland sommeren 2019 kom alle titlene i boks. Junior heter nå på registreringsbeviset C.I.B. N SE FI UCH NORDIC UCH TROLLHEIMENS JR MADE FOR CASCILIUS.

Guri Malla ble også med på utstillingsturene og hun fikk en ekstra championat-tittel - NORDIC UCH. Så nå heter hun på registreringsbeviset C.I.B. NORD NORDIC N SE FI DK LV UCH KBHV-11 NVVV-19 NORDVV-18 CASCILIUS GURI MALLA.

Her står radarparet, labb i labb ❤❤

Sola skinner i Bodø 11.juni 2016.
Junior har vært på utstilling og blitt norsk utstillingschampion.

Stamtavle for C.I.B. N SE FI UCH NORDIC UCH Trollheimens JR Made For Cascilius,
reg.nr.AKCDN39937006, født 17.mai 2014

HD A AD 0, Øyelyst UA 2019, Patella 0/0

Her er Junior i full driv på Heggmoen 14.april 2015, nesten 11 måneder gammel 😎

Dette bildet ble tatt i USA da jeg var for å hente Junior, da var han 3,5 måneder gammel 😎

Jeg fikk mange bilder av Junior og kullbroren da de var små. Da jeg fikk dette bildet av Junior da han var 6 uker gammel, var jeg ikke i tvil. Det måtte bli han

Juniors vakre pappa Silver GCh USA UCh Trollheimen Kiss My Cash

Juniors vakre mamma USA Ch Trollheimen's Devilicious Diva