Onsdag 8.august

I går ble Junior pappa igjen. Mamma til valpene er Guri Mallas niese Honningrosas Dina Drømmedame. Nå ligger det syv flotte valper i valpekassa og Dina er den perfekte mamma selv om hun måtte ha keisersnitt for å få ut den siste valpen. 

Her ligger tante Guri sammen med Dina Drømmedame da hun var en liten valp Hjerte

Tirsdag 7.august

Det er ingen tvil om at jeg savner dronninga enda Gråter

Disse ordene ble skrevet av Ernest Montague og jeg har oversatt dem til norsk det beste jeg kunne:

Når du tenker på at din hund er død, så betyr det rett og slett at den har sovnet inn i ditt hjerte. Den logrer ofte med halen, noe som er grunnen til at du føler smerter i hjertet og gråter hele tiden. Hvem ville ikke gråte med en glad, logrende hund som sitter i brystet? Den logrer når den våkner opp der. Så sier den: "Takk! Takk for at du ga meg et varmt sted å sove, og i hjertet ditt, det er det beste stedet!"

I begynnelsen, våkner de opp hele tiden, det er derfor du gråter så ofte. Den logrer med halen. Men etter en stund så sover den mer og mer. (Husk at en hunds øyeblikk er ganske annerledes enn et menneske øyeblikk. Når du tar en spasertur med hunden, så er det for den hele dagens oppdagelsesreise i løpet av en time. Nå dere går hjem og før du tar den ut igjen, er det for hunden gått en uke, eller i det minste et par dager. Derfor er det ikke noe rart at den er så glad for at dere går turer sammen).

I alle fall, den faller i søvn i ditt hjerte, og når den våkner opp så logrer den med halen. Etter noen hundeår så sover den lenger og lenger, så det kan du også. Hele sitt liv var den vakker og trofast, og det vet dere begge. Det er slitsomt å være en herlig og trofast hund hele tiden, spesielt når man er gammel og har vondt i alle beina. Spesielt når det regner ute og den egentlig ikke vil gå ut for å tisse, men går ut allikevel fordi den er en veloppdragen hund. Så forstår man at etter et slikt liv er det nødvendig å sove ut i ditt hjerte, og det er derfor den sover lengre og lengre. Men ikke la deg lure, den er ikke død. Det skjer ikke. Den sover i ditt hjerte, og den våkner opp når du minst venter det. Sånn er det bare.

Jeg har sympati med folk som ikke har en sovende hund i sitt hjertet. 
De mister så mange opplevelser.

Verdens vakreste Pernille Pavarotti 23.10.00 - 25.05.15 Hjerte

Mandag 6.august

Her er bildet som ble tatt da Guri Malla ble Best in show-veteran Kul

Tre flotte veteraner, dommer Kalle Johansson, meg selv og vinneren Guri Hjerte